A piszkos szex előnyei

Fűszerezd meg a szexuális életedet és meglátod, hogy az egészséged is javulni fog.

Legyetek mocskosak, dupla előnyökkel jár a dolog. Azok az emberek, akik extrémebb szexuális dolgokat csempésznek be a hálószobába (erőszak, szerepjáték, mazochizmus, kikötözés és a többi…) szellemileg egészségesebbnek bizonyulnak, mint a visszafogottabb társaik, állítja egy frissen publikált tanulmány a Szexuális Orvostan folyóiratban.

A kutatást végző professzorok 902, szexuális szerepjátékokkal nyíltan szórakozó embert kértek meg arra, hogy töltsék ki a kérdőívüket, ami a mentális állapotukat vizsgálja. A nyugodt, visszafogott szexuális életet élőkhöz képest meglepő módon sokkal kevésbé voltak ingerültek, kiegyensúlyozottabb volt a párkapcsolatuk, nyílt személyiségek voltak és az általános közérzetük is jobbnak bizonyult. A kutatók a magyarázatot abban keresik, hogy a hálószobai élet megfűszerezése lehet a kulcs ahhoz, hogy a vágyaidat és a kívánságaidat ki tudd fejezni és teljesüljenek is. Ennek pedig egyik nagy előnye az, hogy az általános önértékelésed is javul a dologtól. Ez persze nem jelenti azt, hogy a legmocskosabb szexuális játékokba kell ugranod, hogy élvezhesd az előnyöket. Már a legapróbb kísérletezésnek is rendkívül sok előnye lehet és szexuálisan ez is kielégítőnek bizonyul, meséli Dr. Ava Cadell, a Loveology University szexualitással foglalkozó weboldal alapítója. Kezdjétek valami kevésbé durva dologgal, például fenekeléssel, tanácsolja Cadell.

Hogyan vezesd rá a barátnődet a dologra? „Lassan haladj a tenyereddel a feneke felé és koncentrálj inkább az alsó területekre, ne pedig a csípőjére.” – magyarázza Cadell. A férfiak nagyon sokszor elrontják ezt és túl magasan ütik meg a barátnőjük fenekét. A csonthoz közeli ütögetés pedig fájdalmat okoz nekik. Sokkal több ideget tudsz ingerelni akkor, ha a feneke puhább részeit csapkodod, tette hozzá Cadell.

(forrás: menshealth.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.