A sztriptízesek kitálaltak: forró „menü” és kínos szituk a legénybúcsúkon

Jó néhány női és férfimagazin foglalkozott már a legénybúcsúval mint témával, és bizony-bizony megszólaltattak néhány sztriptíztáncosnőt is, akik készséggel tálaltak ki arról, mi is zajlik ezeken a partikon. Pletykákat talán te is hallottál, vagy részt is vettél már effajta bulikon, azonban nem mindenhol ugyanolyan, sőt a legtöbbnél nem csak vetkőzésből áll a műsor. Lássuk, mi mindent nem tudtál azokról a legénybúcsúkról, amelyeken egy sztriptíztáncosnő is a „tiszteletét teszi”.

1. Vannak biztonságiak

Mielőtt azt képzelnéd, hogy a szegény sztriptíztáncosnő egy halom kiéhezett, részeg férfi közé kerül, és az „életéért vetkőzik”, nos akkor tévedsz.

A műsor előtt a nő (és esetleg barátnője) elvonul a mosdóba, ez idő alatt a „gorillájuk” elmagyarázza a szabályokat a „legényeknek”: pl. nem szabad kurvának hívni a lányokat, nem lehet leönteni őket itallal, egyiket sem bánthatja senki, engedély nélkül nincs fogdosás és szex sem.

2. Olykor a szex is beletartozik a szolgáltatásba

A megkérdezett sztriptízesek váltig állították, ők bizony sosem feküdtek és fekszenek le a klienssel, viszont hozzátették azt is, hogy „ismernek olyan szakmabelit, aki ezt bevállalja”. Nos, a legénybúcsút szervezők döntik el, lehet-e szex vagy sem, hiszen ők ismerik a vőlegényt és a menyasszonyt.

Ha heccelni akarják a leendő férjt, akkor rábeszélik a sztriptízest, hogy másszon rá, és vagy történik valami, vagy nem. Akkor viszont biztosan lesz szex, ha a vőlegény olyan típusú, aki szeret félrekacsintani, és ezt a barátai is tudják róla.

3. A férfiak viselkedésén nagyon sok múlik

A vetkőző nőkkel a vőlegények 70%-a nem akar lefeküdni, a félrelépésre általában a haverjaik bátorítják, de ők sem gondolják ezt mindig komolyan, inkább csak heccelik őket.

Abban reménykedik a leendő férjek 20%, hogy majd a nő kezdeményezi a szexet, így az ünnepelt úgy gondolja – ostobán –, nem lesz bűntudata, ráadásul úgy véli, nem követ el megcsalást, hiszen nem ő akarta az aktust. Ez legalább annyira rossz gondolkodásmód, mint a maradék 10%-é, amely arcátlanul él is a lehetőséggel.

4. A pikáns menü

Lássuk, a beszámolók alapján a legényeket mivel is szórakoztatják a hölgyek.

Nos, a menün a következők szerepelnek: a leendő férj kikötözése, majd öltánc, és némi szado-mazo. Ezt általában a jelenlévő férfiak kiabálással igyekszenek „keményebbre venni”, de a táncosok szerint az ilyen durva bátorításokat el szokták engedni a fülük mellett.

Ezután egymást kényeztetik a hölgyek, persze ha a fellépőnek van nőpartnere. Ez a tejszínhab mellről és vagináról való lenyalogatásától a tényleges orális szexig bármit jelenthet. Ezt követően meztelenül elvegyülnek a társasában, italozgatnak.

5. Kínos helyzetek

A hölgyek néha kellemetlen helyzetekbe is kerülnek, de nem azért, mert egy túlságosan kiéhezett vendég őket akarta volna ágyba rángatni. A kínos szituk általában úgy születnek, hogy a részeg urak hülyét csinálnak saját magukból, és sajnos a jelenlévőkből is.

Egy alkalommal a cimborák egy felfújható gumibárányt tettek a leendő férj elé, és arra kényszerítették, hogy orális szexet imitáljon rajta, miközben fotózták. Mások fiatalabbakat is elvittek a legénybúcsúra, akik úgy berúgtak, hogy mindent összehánytak. De volt olyan buli is, amelyen szintúgy egy fiatal srác csinált hülyét magából: aki annyira részeg lett, hogy úgy döntött, a teljes társaság előtt önkielégítést fog végezni. Szerencsére ez a kamasz hamar elaludt a sok italtól, és nem folytatta sokáig a „műveletet.”

(forrás: men.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.