Ezen az 5 helyen soha ne szexeljen!

A legtöbb párnak van egy bakancslitája arról, hogy milyen helyeken akarnak szeretkezni. Most kiderül, hol nem szabad.

Egy repülőgép mosdójában vagy a kocsi hátsó ülésén? Csak két példa, amely minden szerelmespár fejében megfordul, ha a hancúrozás helyszínéről van szó. A legnagyobb veszélynek ilyenkor a bámészkodókat tekintik, mert elég cikinek gondolják, ha valaki véletlenül észreveszi őket.

Nem a leselkedő emberektől kell tartani, hanem a vírusoktól, baktériumoktól, amelyek a nagy forgalmú területeken találhatóak. Az Arizonai Egyetem mikrobiológusa, Charles Herba most elárulta, mely helyszíneket érdemes piros filccel kihúzni a bakancslistáról.

1. Repülőgép mosdója

A legrosszabb az összes közül, mivel legalább 75, de az is lehet, hogy több ember használja a mellékhelyiséget mielőtt kitakarítják. Ráadásul nem mindenki mos kezet mosdóhasználat után, ezért elég nagy hazája az E.coli baktériumnak.

2. Öltöző a kondiban

MRSA, staphylococcus, streptococcus, norovírus, ótvar ezek mind olyan baktériumok, amelyek megtalálhatóak egy öltözőben. Épp elég nedves és meleg környezet nekik ahhoz, hogy növekedni tudjanak.

3. Moziterem

A kólától ragadós, pattogatott kukoricával teli padló már önmagában elég nagy figyelmeztetés. Emellett az üléseket és a karfákat sem takarítják olyan gyakran, ezért már az első vizsgálatnál is staphylococcus nevezetű baktériumot talátlak az ülésen.

4. Játszótér és park

Láttak már olyat valaha, hogy a játszótéri játékokat letakarították? Mi sem. A náthát és influenzát okozó kórokozók, valamint az emberi, állati ürülékek mind megkörnyékezik a parkokat. Ha legközelebb egy hintában szeretnének hancúrozni, akkor jusson eszükből, hogy előtte valószínű húsz gyerek törölte bele az orrát.

5. Vízpart

Köszönhetően a szennyvíznek, a szemétnek, a madár ürüléknek köszönhetően a vízpart nem túl alkalmas a szexre. Egy tanulmány szerint a part sokkal piszkosabb, mint maga a víz, így olyan problémákhoz is vezethet a parton való szexelés, mint a hasmenés, különböző fertőzések és kiütések. Ne feledkezzenek meg arról sem, hogy a kullancsok is ott tanyáznak, amitől akár Lyme-kórt is lehet kapni.

(forrás: blikk.hu)

A cikket a Mrpotencia.hu oldal tette közzé.