Hét pikáns variáció álló szexpózra

Garantáltan fel fogsz állni ettől a hét erotikus és fizikailag némi erőbefektetést igénylő szexpóztól – na nem csak úgy, hanem szépen a két lábadra. Úgyhogy fel, fel, bátor misszionáriusok az álló igehirdetésre!

1: A térdfogás  Ebben a pózban a nő közepesen széles terpeszben előrehajol és kezeit a térdére teszi. A férfi hátulról hatol be és az intenzív lökések közben a balansz megtartásához erősen fogja a nő derekát. A pozíció nagy előnye egyúttal a hátránya is, hogy nagyon mély a behatolás. Ha a hölgy kifejezetten szereti, ha a G-pontját stimulálják a vagina belső falában, akkor tökéletes a póz, ha viszont nem, akkor ez lehet, hogy túl mély lesz neki (szóval elsőre lassan, fokozatosan ezzel a pózzal).

2: A lebegés  A ki-be mozgás helyett inkább a le-fel emelésekre helyezi a hangsúlyt ez a nagyon erotikus szexpóz. A férfi az ágynak háttal áll, a nőt pedig vele szemben magára emeli, míg a hölgy két talpával az ágyon, a férfi hátát átkarolva segít megtartani a pózt. Itt a nő fenekét tartja a férfi, miközben lassan mozog csípőből fel és le – anális stimuláláshoz és mély csókolózásokhoz egyszerre tökéletes ez a különleges állópóz-variáció.

3: A meghajló sárkány  Tulajdonképpen ez a klasszikus kutyapóz, csak annyiban variálva, hogy a férfi nem térdel az ágyon, hanem a nő mögött áll. A nő térdeit szétteszi, karjával pedig az ágyon támaszkodik, miközben a férfi hátulról behatol. Tökéletes póz anális és klitoriális izgatáshoz is: ha kézzel nehezen tudod folyamatosan stimulálni az orgazmuscentrum csiklórészt, akkor ajánljuk, hogy segíts magadon (és az ő orgazmusának elérésben) egy vibrátorral, amit szex közben csak simán odatartasz. Ha a kötözős játékok is tetszenek, ez az egyik legjobb póz a dolog elkezdéséhez: két kart előre, a két bokát pedig az ágy sarkának a széleihez kötheted, hogy a meghajló hölgy ne mozoghasson el közben a saját orgazmusának elérése érdekében.

4: Lábemelés  Ez már egy kevésbé szokványos, elég akrobatikus póz. Egymással szemben álltok: a hölgy az egyik lábát a válladra teszi, te pedig ezután behatolsz, miközben kezedet a hátán és a fenekénél nyugtatva segítesz megtartani a pózt. Könnyíti a dolgot (főleg ha a hölgy nem olyan magas), ha térdben berogyasztasz és szélesebb terpeszben vagy, plusz az is, ha falnak dőlve próbáljátok ki. Hamár egyszer megvan, akkor meg fogja érni a fáradságot, nagyon forró szexpóz ez, amiben ügyes mozdulatokkal lassan felröpítheted a hölgyet a hetedikbe.

5: Faltól falig  Gyors menetekhez tökéletes ez a póz, ami egyszerre lehet lassú-érzéki, de ugyanilyen könnyen lehet kemény, szenvedélyes falhozbaszás is (bocsánat a szóért, de hát erről van szó). Ez a póz szerepelhetne az 'első dugásom a tesiöltözőben' vagy a 'megismerkedtem egy idegennel a vonaton' és a 'ránkjött az étterem folyosóján és túl messze lett volna hazamenni' típusú címszavaknál. A szoknyafelrántós pózban a nő a falnak dől, lábait a férfi farokcsontjánál erősen átkulcsolja, miközben a férfi a nő fenekét tartva behatol.

6: Polcra téve  Tedd fel az asszonkát a szekrényre ebben a nagyon intenzív szexpózban! A nő a férfival szemben ül, két lábát a férfi vállán nyugtatva, miközben a férfi olyan félméteres terpeszben állva, a nőt úgymond magára rántva behatol. Azért vigyázva itt a megvadulással, mert ha véletlenül kicsúszna a hímtag, az elég fájdalmas ütközés lehet a szilárd szekrénnyel – inkább folyamatos, kicsi de gyors lökésekben diktáld az ütemet, semmint a teljes kihúzásos mozgással.

7: A féktelen malomkerék  Szintén féllábas póz a hölgyek számára ez az extrém, de nagyon erotikus malomkerékféleség. A nő az ágy előtt állva előrehajol, fejét és alkarját az ágyon támasztja, míg a férfi a nő bokáját a kezében tartva behatol. Ez a rettentő szexin kitekert póz szintén kiváló a G-pont stimulálásához, a klitoriális izgatáshoz pedig itt a nő nyúlhat hátra.

(Forrás: player.hu)

A cikket a mrpotencia.hu oldal tette közzé.