Különböző kultúrákkal szexelni meglepő és nagyon bizarr tapasztalatokkal gazdagíthat

Közel sem mindenhol ugyanaz természetes az ágyban és ebből néha vicces, bizarr, szexi és kínos helyzetek is ki tudnak alakulni akció közben. Pár ilyen történet jön.

Netes fórumokon kezdődött egy beszélgetés arról, kinek-milyen tapasztalata van más kultúrákkal való szex terén – és volt benne pár nagyon érdekes sztori, úgyhogy okuljatok velünk!

„Skót srác vagyok és az egyetemünkön tanult egy maláj lány egy évig és kavartunk egy darabig. Mikor először elvitt szájjal, úgy gondoltam, viszonzom a szívesség és én is izgatom őt nyelvvel. A lány teljesen összezavarodott, nem értette, mit akarok csinálni. Mikor válaszoltam neki, hogy ugyanazt szeretném csinálni, amit ő tett az előbb, akkor azt válaszolta: „Dehát olyan nincs, hogy egy pasi szop le egy csajt”. Aztán még jobban elmagyaráztam és hát először egyáltalán nem értette – sosem volt még része orális kielégítésben. De aztán elég gyorsan elég nagy fan lett. Istenem, mennyit fájt az állkapcsom abban az évben...”
"„25 éves koromban orálisan kielégítettem egy szintén 25 éves koreai lányt. Először nagyon nem akarta engedni, mint a legtöbb koreai lány – de aztán belement. Majd a dolog közben megállított, mert nem értette, mi történik a testével – és aztán a csúcsra érve elképesztően bepánikolt, azt hitte, „eltörtem benne valamit”. El kellett magyaráznom, mi az az orgazmus, amit most átélt. Mikor elfogadta, hogy nem kell kórházba mennie amiatt, ami most történt, bevallotta, hogy jó érzés volt.”"

„Berlinben volt egy elég vad kalandom egy mexikói csajjal: ugyanabban a hotelben szálltunk meg és pár pia után a szobájába mentünk. Másnap reggel mindenféle harapásnyomok és karmolások voltak rajtam. Mikor felkelt, azt mondta: „El kell mennem a templomba, köszi az orgazmust, most menj el!” Úgyhogy csöndben felöltöztem és visszamentem a szobámba. Majd este bekopogott: megint szexeltünk és másnap megint elment gyónni.”
"„Igazából elég szomorú sztori, mert nem is szex a vége. Szenegálban dolgoztam egy darabig és összekavartam egy helyi lánnyal. Mikor elkezdtük levenni a ruháinkat, a lány, aki nem annyira tudott angolul azt kérdezte: „Van valamid?” Azt hittem, az óvszerre gondol, úgyhogy mondtam, hogy „Igen, van!” Erre eltolt magától, azt mondta mennie kell és elviharzott. Hónapok kellettek, hogy rájöjjek, szexuális betegségre gondolt, mikor azt kérdezte, van-e valamim...”"

„Egy ideig toltam ezt a csodás perzsa lányt. Mikro nagyon belemelegedtünk, a lánynak olyan illata volt, mint a fűnyíróból jövő égő olajszag valami fűfélével – bizonyára helyi testápoló olajok illata miatt vagy az étrendje lehetett más? Mindenesetre egész konkrétan mindig feláll, ha valaki füvet nyír és megérzem ezt az illatot. Bárcsak kamuznék… cseszdmeg Pavlov.”
"„Először szerelmeskedtem egy japán hölggyel. Mikor felkeltem vécézni éjjel, láttam, hogy az amúgy szétdobált ruháink időközben csinos, összehajtogatott kupacba rendeződtek a lábamnál.”"

„Egy kanadai körúton lévő hongkongi lánnyal vesztettem el a szüzességemet. Igazából soha nem hittem, hogy ázsiai lányok tényleg kiadnak magukból olyan elképzelhetetlenül magas, sipító hangokat, mint a pornóban. De kiadnak és engem baromira frusztrált. Meg a hotelét is, ahol voltunk, ugyanis kirúgtak onnan.”
"„Fülöp-szigeteken hívtam el randizni egy helyi lányt. Másnap reggel, ahogy öltözik, mondja, hogy tartozom neki a szexért. Erre én mondtam, hogy a jó francokat tartozom, mire elővett egy kést. Ekkor rájöttem, hogy tartozom neki.”"

„Egy ideig egy a romániai csajjal kavartam (kaliforniai vagyok). Egyszer megjegyezte, hogy micsoda úriember vagyok, mert nem élvezek az arcára. Hát, nem akartam végiggondolni, miket csinált előtte.”
"„Német cserediáklánnyal szexeltem egy darabig. Kábé mindig angolul beszéltünk, de ahogy közeledett az orgazmushoz, mindig németül kezdett el beszélni, és olyan volt, mintha baromi dühös lenne rám meg úgy az összes felmenőmre. Nagyon el kellett vonatkoztatnom, hogy állva maradjon.”"

„Japán lánnyal szexeltem, aki totál úgy viselkedett, mint egy anime-szereplő. Kuncogott, eltakarta a száját, mikor vetkőzni kezdtem, párnácskával eltakarta az arcát, mikor levettem a boxeremet, és nagyon magas, sipító-nyögő hangokat hallatott végig szex közben, meg néha kuncogott is. Valamint durván profin leszopott. Remek, de nagyon bizarr este volt.”

(Forrás: player.hu)

A cikket a potencianövelők szakértője a MrPotencia.hu tette közzé.