Merevedési zavar, Potencia zavar

"Nem a probléma a probléma. A probléma a hozzáállásod a problémához." (Karib tenger kalózai c. film)

Felkelsz..megiszod a kávéd...elindulsz a munkahelyedre. Unott vagy..nem érdekelnek a körülötted zajló dolgok...elhaladsz az emberek mellett...s közben az élet is elhalad melletted. Valami már nem a régi. Nem úgy mennek a dolgok, ahogy szeretnéd. Problémákba ütközöl, de ahelyett, hogy megpróbálnád megoldani őket, inkább elrejtőzöl előlük.

Szégyelled. Sokan szégyellik. SOKAN!

Nem vagy egyedül? Nem!

Úgy teszel, mintha minden rendben lenne. Barátaid előtt hétköznapian viselkedsz. Tovább rejtőzöl, de az is lehet, hogy ők is. "Nem-nem, csak nekem lehetnek problémáim, csak én vagyok ilyen nyomorult!" Délután hazamész. Oda, ahol van még valaki, aki érzi a nehézségeid. Mégsem osztjátok meg egymással.

Szégyelled. Sokan szégyellik. SOKAN!

Nem vagy egyedül? Nem!

Korán fekszel, mert fáradt vagy. Későn fekszel, mert még van egy kis munkád. Csak ne egyszerre kelljen! Reggel felkelsz..kezdődik minden előről. Kávé...utazás..munkahely...fedett ügynök.

Sokan vagyunk? Igen, sokan. Volt, aki már talált megoldást a "problémára". Igen!  Ők keresték a megoldást , ők nem rejtőztek el. Ők megbeszélték:Vele. Ők megbeszélték: Velük. Az elképzelt gúnyolódás helyett igazi megértést és segítséget kaptak. Ők még időben reagáltak. Te még időben vagy? Megvárod inkább mikor már késő lesz?

Kezd azzal, aki a legfontosabb számodra, aki ugyanúgy érzi a "problémádat". Majd folytasd azokkal, akik szintén fontosak számodra, akik megértőek. Megkönnyebbülsz. Párod hálás lesz, hogy megosztottad vele, és biztos lehetsz a felől, hogy támogatni fog. Ugyan ez mondható el barátaidról. Ez átlendíthet lelki vállságodon, mely elősegíti a megoldandó problémád kezelését.

Úgy, ahogy a C-vitamin segít egészséged megőrzésében, vagy egyes betegségek gyógyulásának felgyorsításában, úgy a férfiak vitaminja is preventív hatással, és a zavarok kezelésének lehetőségével bír. Ha már felismerted a "problémát", miért ne oldanád meg? A mindennapi frusztráltságot, a ködös hétköznapokat okozó terhet miért ne dobnád le válladról? Itt a lehetőség, hogy javítsunk!

Ne felejtsd! Ez nem egy betegség, csak egy megoldandó probléma a sok közül!

(forrás: ferfi-agy.blog.hu)

A cikket a www.MrPotencia.hu tette közzé.