Potencianövelés házi praktikával - Mohamed próféta titkos receptje

Egy régi potencianövelő módszer, mely nem csupán beválik, de igen zamatos is. Nem túl bonyolult elkészíteni, s kúraszerűen alkalmazandó. A hagyomány szerint az iszlámhívők nagy prófétája, Mohamed (áldott legyen a neve) is ezzel a módszerrel őrizte meg készségét arra, hogy feleségeit ágybéli örömökhöz juttathassa, s maradéktalanul kielégítse.

A korai iratok is felhívják a figyelmet arra, hogy a potencia növelése, a gyermeknemzésre való  képesség megőrzése az egészséges test megőrzésével függ össze. Mi is arra bíztatjuk olvadóinkat, hogy ha ilyen problémával küzdenek, először az orvosok véleményét kérjék ki, s az orvosi kúra kiegészítéseként alkalmazzák mindazt, amit a régi bölcsek ránk hagyományoztak. A mai tudomány eredményei és a régi bölcsességek együtt érhetik el a legjobb eredményt – a tapasztalat azt bizonyítja, hogy nem kell választani a népi és az akadémikus gyógymódok között. Különösen igaz ez erre a kényes területre.

A fűszerek királynője, mint ajzószer A férfiak már az őskorban megfigyelték, hogy egyes szerek fogyasztása férfias tüzüket felgerjeszti. Sokféle növény van, mely jótékonyan hat. Most a fűszerek királynőjének, a sáfránynak egy új arcát mutatjuk be. Hogy a sáfrány miért királynő, s nem király? Mert a nőszirom félék családjába tartozik. A virágok bibéjét használják orvosi célokra és fűszernövényként. A sáfrány a legdrágább fűszer a világon, ára az aranyéval azonos. Ezért mindig a kiváltságosok különleges joga volt, hogy használhatták. Dávid király is megemlíti az Énekek énekében, hogy a sáfrány gyógyhatású szer. (IV-14)

Vigyázat komolyan hamisítják! A sáfrány ára nem borsos, hanem egyenesen botrányosan sáfrányos, így a történelem kezdete óta virágzó iparág volt a sáfrány hamisítása. A VIII. században, Velencében külön „sáfrányügyi hivatalt” működtettek, mely a sáfrányra kirótt adók szedése mellett a hamisítókkal szemben lépet fel. Svájcban és Németországban a XVI századtól halállal büntették a hamisítást – a hamis anyagok ugyanis mérgezést okozhattak.

Mi van a sáfrányban? Kémiai hatása ma már részletesen ismert, így a hozzáértők számára sokat elárul, mennyi értékes anyag fordul elő természetes formában a sáfrány fűszerben:

Tartalmaz úgy 6-10% vizet, kb. 0,5% szénhidrátot, zsíros viaszos és mézgás anyagokat, krokózt, valamint 7,5% csípős, intenzív illatú és ízű, sárgás, vagy áttetsző illóolajat. Tartalmaz egy pikrokocin nevű keserűanyagot és egy krocin nevű természetes színezéket. A nemi vágyat serkentő hatását leginkább az illóolaj és a pikrokocin együttes hatása eredményezi.

A próféta titka: Mindkét nemnél hatásos! Ha a hitvesi ágy kihűlni látszik, de a szeretet megvan a házasfelek között, a közösen alkalmazott sáfrány kúra csodákat tehet. A férfiak emésztését, a húgy utakat és máját is rendbe hozza, a nőknél pedig csökkenti a változó kori tüneteket, és a frigiditással egyenesen csodákat művel. A Próféta állítólag nem csupán maga fogyasztotta ezeket a főzeteket, hanem feleségeit is megkínálta vele, sőt a bajtársainak is ajánlotta, hogy a csatában férfiként vegyenek részt, s hogy asszonyaik szerelmét elnyerjék vele.

A titkos recept: FIGYELEM! – a recept be nem tartása súlyos mellékhatásokhoz vezethet, kérjük, tartsa be szigorúan az utasításokat. A sáfrány túlzott adagolása biztosan mérgezéshez vezet, s az alábbi tüneteket okozza: szédülés fejfájás, izomgyengeség, álmosság, hányinger, a nemi vágy csökkenése (!!) lassú légzés, súlyos esetben hallucináció! Csak eredeti, valódi sáfrányt használjon! Használata szívbetegek számára nem ajánlott.

5 napos kúra! Semmiképp ne folytassa hosszabb ideig. Havonta egyszer ismételhető – legjobb a menstruációk köztes idejében, vagy közvetlen a menses előtti időszakban alkalmazni, mindkét szerető számára. Egy bögrényi főzethez 5 gramm sáfrány szükséges, így az 5 napos kúra legkevesebb 50 – legfeljebb 100 gramm fűszer használatát feltételezi egy pár esetében! Ezt legjobb olyan boltból beszerezni, ahol kimérve kapható eredeti sáfrány! 5 gramm sáfrányport kell feloldani 1,5 dl (egy bögre) felforralt, majd kb. 70 fokra lehűtött mézes tejben (annak, aki nem szereti a mézet, elhagyható!). A tejben egy darabka fahéjat is főzhetünk, ez nem csak az ízt, de a célt is kedvezően befolyásolja. 5 napon át fogyasszuk vagy reggel-este, vagy lefekvés előtt.

A recept szerzője az imádkozást, és a nyugalmat, vagyis a szív elcsendesítését is beleírta a receptbe – nyilván nem véletlenül. A nyugodt, meghitt körülmények között elfogyasztott varázsital hatása sokkal biztosabb!

A kúra ma sem olcsó, viszont garantáltan természetes összetevőkből áll és nem csak a férfiak nemi vágyának csökkenése, hanem a női vágy felébresztése céljából is hatásos.

(forrás:harmonet.hu)

A cikket a www.mrpotencia.hu oldal szolgáltatta.